MENY

 

 

Kalligrafipennor, fjäderpennor och bläck

Kalligrafi

Kalligrafi eller "konsten att skriva vackert" kräver tålamod och träning, men kul är det. Lär dig skriva som man gjorde förr i tiden med en fjäderpenna eller med något av våra kalligrafiset! Hos oss hittar du högkvalitativa kalligrafiset, allt från enklare fjäderpennor till mer avancerade set för skrivbordet, behöver du fylla på med bläck kan du köpa det separat. Börja med kalligrafi idag!

Visa: Lista / Tabell
Visa:
Sortera efter:
Vit Fjäderpenna
En vacker, gammaldags, vit fjäderpenna med kalligrafispets. Passar perfekt om du vill lära dig skriva som man gjorde förr i tiden. Glöm inte att köpa med lite bläck!
119 kr
Kalligrafiset da Vinci
Ett riktigt fint kalligrafiset med brun fjäderpenna från välkända Francesco Rubinato. Setet är inspirerat av Leonardo da Vinci och är tillverkat för hand i Italien. Att skriva kalligrafi är avkopplande och ger dig en chans att plocka fram din inre konstnär.   Fakta om kalligrafiset da Vinci Brun fjäderpenna med högkvalitativ kalligrafispets Pennställ i trä 9 ml brunt bläck Tillverkat i Italien av välkända Francesco Rubinato Levereras i en fin presentask!
429 kr
Kalligrafiset med fjäderpenna
En vackert och högkvalitativt kalligrafiset med fjäderpenna från italienska Francesco Rubinato. Setet innehåller allt du behöver för att lära dig skriva kalligrafi, en hobby som är både avslappnande och rolig. Information om kalligrafisetet med fjäderpenna: Tillverkat för hand i Italien Vacker fjäderpenna med kalligrafispets Pennställ i trä Bläck Levereras i en fin låda
345 kr
Kalligrafiset från Rubinato
Ett riktigt lyxigt kalligrafiset från välkända Francesco Rubinato. Setet är av mycket hög kvalitet och innehåller allt du behöver för att skriva kalligrafi. Allt är tillverkat för hand av hantverkare med generationer av erfarenhet.   Fakta om kalligrafisetet från Rubinato: Kalligrafipenna i trä med riktigt fin finish Tre olika kalligrafispetsar 9 milliliter svart bläck Levereras i en vacker låda Tillverkat i Italien
299 kr
Brevpapper med Kuvert Tulpaner
Högkvalitativa och vackra brevpapper med tulpanmotiv! Ett fint set med 10 brevpapper och 10 kuvert i en fin mapp med härliga tulpanmotiv av Jacob Marrel. 245x187x7 mm. FSC-papper
95 kr
Kalligrafiset
Vacker handgjord kalligrafipenna i trä, tillverkad i Italien. Levereras i fin presentförpackning med marint tema, 9 ml bläck ingår!
345 kr
Kalligrafiset - Musik
Kalligrafipenna från italienska Francesco Rubinato med fyra spetsar (en för notrader) och 9 ml bläck. Levereras i vacker presentförpackning!
399 kr
Kalligrafiset med glaspenna
Ett kalligrafiset från Francesco Rubinato med en vacker högkvalitativ penna i blått glas och med bläck.   Fakta om kalligrafiset med glaspenna: Blå glaspenna med kalligrafispets 10 ml blått bläck Tillverkat i Italien av välkända Francesco Rubinato Levereras i en fin låda
469 kr
Bläck -  Mörkblå
Bläck för kalligrafi. 29 ml. Mörkblå
119 kr
Bläck - Guld
Bläck. 29 ml Guldfärg.
119 kr
Bläck - Svart
Svart bläck, 29 ml.
119 kr
Brevpapper Kinesisk Tapet
Vackra brevpapper från Bekking & Blitz! Ett set med 10 brevpapper och 10 kuvert i en fin mapp. 245x187x7 mm FSC-papper
89 kr
Brevpapper Tulpaner
Vackra brevpapper med tulpaner på! Ett set med 10 brevpapper och 10 kuvert i en fin mapp med härligt blomstermotiv. 245x187x7 mm FSC-papper
95 kr
Fjäderpenna & Bläck
Lyxigt kalligrafiset med fjäderpenna från Francesco Rubinato! Svart gåsfjäderpenna med kalligrafispets Svart bläck Kommer i en fin presentask med siden. 295x75x27 mm.
329 kr
Fjäderpenna med kulspets
Rolig fjäderpenna med kulspets. Säljs i blandade färger.
49 kr
Kalligrafi & Pennset
Kalligrafiset med två pennor från italienska Francesco Rubinato! Kalligrafipenna i trä Blyertspenna med lyxig pennhållare i trä Brunt bläck Kommer i en fin presentask med siden: 230x51x25 mm.
359 kr
Kalligrafi Presentset
Lär dig kalligrafi med det här lyxiga kalligrafiset från Francesco Rubinato! Kalligrafipenna i trä Två olika spetsar Svart bläck Bläckhorn Kommer i en fin presentask som pryds av siden. 148x148x73 mm.
499 kr
Kalligrafi Presentset Dubbel
Stort och lyxigt kalligrafiset från italienska Francesco Rubinato! Två kalligrafipennor i trä Två flaskor bläck (rött & svart) Dubbelt bläckhorn i glas med metallock Kommer i en fin presentask med silke: 188x140x73 mm.
1 375 kr
Kalligrafi Skrivset
Lär dig kalligrafi med det här lyxiga setet från italienska Francesco Rubinato! Kalligrafipenna i trä Brunt bläck Pappersark som visar flera olika kalligrafistilar Kommer i en fin presentask som pryds av siden. 235x75x30 mm.
395 kr
Kalligrafispetsar
Högkvalitativa kalligrafispetsar i storlekar från italienska Francesco Rubinato. Plåtasken innehåller tolv spetsar och passar perfekt till dig som vill bygga en egen kalligrafipenna. Kanske har du redan en penna men vill prova fler spetsar för att hitta en som passar just dig och sättet du skriver på. Fyra kalligrafispetsar av varje storlek, 1,1 mm, 1,6 mm och 2,2 mm.
299 kr
Lackstång - Röd
Röd lackstång från italienska Rubinato. 10 cm lång.      
35 kr
Lackstång - Silver
Silverfärgat lack från italienska Rubinato. 10 cm.      
35 kr
Sigillstämpel & Vax Set Röd
Dekorera brev, kuvert och julklappar med den här fina sigillstämpeln och det röda vaxet från italienska Fransesco Rubinato! Sigill med trähandtag och hjärta som motiv Röd lackstång Kommer i en fin presentask med silke. 135x57x26 mm.
379 kr
Stämpel Hjärta
Gammaldags stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. 7,3 cm lång Hjärta 2 cm diameter Perfekt när du vill göra riktigt snygga gratulationskort! Glöm inte att köpa med lite vax!      
199 kr
Stämpel Ros
Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. Gör dina gratulationskort riktigt snygga och stämpla en liten ros! 7,3 cm lång Ros 2 cm diameter Glöm inte att köpa med lite vax!  
199 kr
Stämpel Stjärna
Gammaldags stämpel som du kan använda när du vill göra dina gratulationskort riktigt snygga! Stämpel med träskaft, från italienska Francesco Rubinato. 7,3 cm lång Stjärna 2 cm diameter Glöm inte att köpa med lite vax!
199 kr
Strutsfjäderpenna med kulspets
Rolig strutsfjäderpenna med kulspets. Cirka 40 centimeter lång. Säljs i blandade färger.
49 kr